Події

По всій Україні оголошували тривогу. Повітряні сили попередили про ракетну небезпеку

По всій Україні оголошували тривогу. Повітряні сили попередили про ракетну небезпеку

У всіх областях України вдень 20 квітня оголошували повітряну тривогу.

Повітряні сили Збройних сил України попередили про ракетну небезпеку через зліт російського МіГ-31К з аеродрому Саваслейка у Нижньогородській області РФ.

Цей літак є потенційним носієм ракет «Кинджал».

О 13:47 у Повітряних силах оголосили про відбій ракетної небезпеки, крім Донецької, Харківської і Дніпропетровської областей.

Раніше Повітряні сили ЗСУ повідомили, що в ніч на 20 квітня російські війська атакували Україну трьома балістичними ракетами «Іскандер-М», двома зенітними керованими ракетами С-300/С-400 із Бєлгородської області РФ і двома керованими авіаційними ракетами Х-59/Х-69 із акваторії Чорного моря.

За повідомленням, українським силам вдалося знищити дві керовані авіаційні ракети Х-59/Х-69. Також на південному напрямку ЗСУ знищили три розвідувальні БпЛА – два «Орлан-10» і один «Суперкам», додали військові.

Російські військові регулярно з різних видів озброєння – ударними БПЛА, ракетами, КАБами, РСЗВ – атакують українські регіони. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Новини